NBC NEDERLAND, PARTNER VOOR FRANCHISENEMERS

NBC. partner van de bvfn

NBC Nederland is een landelijk netwerk van samenwerkende accountantskantoren. Door deze samenwerking heeft NBC een landelijke dekking van waaruit zij diverse franchiseformules bedienen. Alle mogelijk specialisten zijn hierbij aanwezig, waarmee zij kleine en middelgrote cliënten adviseren. Zowel nationaal als internationaal. Als algemeen contact voor de franchisebranche fungeert de vestiging in Volendam. Zij opereren onder de naam NBC/Van Roemburg & Partners met als contactpersoon Marco Koning.

Accountants en adviseurs voor franchise

NBC Nederland is al jaren actief adviseur van verschillende franchise formules. Zij beschikken over de vereiste kennis en de juiste contacten. De verwerking van de financiële administratie verloopt grotendeels digitaal. Als partner van de BVFN werkt NBC nauw samen met de binnen de franchisebranche noodzakelijke specialismen. NBC is hierdoor op de hoogte van relevante ontwikkelingen die binnen de branche spelen. Hierdoor kunnen zij snel schakelen bij wijzigingen, bijvoorbeeld bij invoering van de nieuwe franchise wetgeving.

Compleet diensten pakket

Op de NBC kantoren kunt u uiteraard terecht voor accountancy, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Voor een succesvolle bedrijfsvoering is echter meer nodig, een accountant die u begrijpt. Zij proberen u daarom zoveel mogelijk te ontzorgen zodat u als ondernemer kunt doen waar u het beste in bent: ondernemen. Digitale verwerking van de administratie en een vast contactpersoon met kennis van de formule en uw onderneming zijn daarbij het uitgangspunt. Daarnaast begeleiden zij bij het aanvragen van eventueel benodigde financiering, het opzetten van de gewenste structuren en informeren zij onze klanten periodiek met een uitgebreide benchmark waarbij de resultaten van de landelijk aangesloten franchisenemers via één overzicht worden vergeleken met de “benchmark” en (indien gewenst) de begroting.

Een goede financiële basis

NBC Nederland zorgt voor een heldere en stevige financiële basis voor elke ondernemer binnen elke samenwerkingsvorm. Alle betrokken partijen krijgen hierbij een duidelijk beeld hebben van hun financiële stand van zaken, zowel individueel als ten opzichte van hun collega-franchisenemers. NBC beschikt over een uitgebreid (internationaal) netwerk met gespecialiseerde advocaten, juristen, economen, consultants en fiscalisten. Indien nodig maken zij gebruik van dit netwerk zodat de belangen van onze cliënt(en) zo goed mogelijk worden gediend.

Bij NBC Nederland kunt u als lid van de BVFN dus rekenen op een deskundige partner met een uitgebreid specialistennetwerk en gegarandeerd optimaal advies. Kortom, digitale verwerking van de administratie, periodieke benchmark en advies op maat door uw contactpersoon die op alle manieren “dicht bij u staat”.