AG Hart Advocaten & Adviseurs, partner voor franchisenemers

Logo BVFN partner AG 't Hart

Het kantoor van AG Hart Advocaten & Adviseurs is gevestigd in Rotterdam aan de Stadionweg 41F maar de dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland en ver daarbuiten. Zowel nationaal als internationaal adviseren zij kleine, middelgrote en grote (beursgenoteerde) ondernemingen op het gebied van franchise en e-commerce. Binnen deze disciplines mag dit kantoor zichzelf het meest gerenommeerde advocatenkantoor van Nederland noemen. Zij hebben dan ook een naam hoog te houden.

Advocaten en adviseurs voor franchise

AG Hart Advocaten & Adviseurs kent alle ins en outs van commercieel contractenrecht (franchise-, distributie en agentuur) en e-commerce. De juridische franchisespecialisten zijn thuis in ondernemingsrecht, mededingingsrecht en vastgoed- & huurrecht (bedrijfsruimten). Zij hebben zich toegelegd op het deskundig begeleiden en adviseren van organisaties die op commercieel gebied (willen) samenwerken, zoals franchiseorganisaties, verenigingen, coöperaties en dealerorganisaties. Zij staan zowel (retail- en franchise)organisaties als individuele of collectieve (franchise)ondernemers en verenigingen van franchisenemers bij. Ook intentieverklaringen, huurovereenkomsten, ledenovereenkomsten, reglementen, arbeidsovereenkomsten, statuten van een franchiseraad of vereniging kunt u door ons laten opstellen of, indien het gaat om reeds bestaande contracten, laten beoordelen. Maar zij staan ook voor u klaar als u een second opinion wenst.

Heldere en stevige juridische franchise basis

AG Hart zorgt voor een heldere en stevige juridische basis voor elke reële commerciële samenwerkingsvorm. Samenwerkingsvormen waarbij alle betrokken partijen een duidelijk beeld hebben van hun rechten en plichten. Dus voor zowel franchisenemer als franchisegever. Bovendien richten zij de structuur zodanig in dat de organisatie ‘gewapend’ is en de toekomst vol vertrouwen tegemoet kan zien. Zij beschikken over een uitgebreid (internationaal) netwerk met gespecialiseerde advocaten, juristen, economen, consultants en fiscalisten. Indien nodig maken zij gebruik van dit netwerk zodat de belangen van onze cliënt(en) zo goed mogelijk worden gediend.

Bij AG Hart Advocaten & Adviseurs kunt u als lid van de BVFN dus rekenen op een deskundige partner met een uitgebreid specialistennetwerk en gegarandeerd optimaal advies. Kortom, advies op maat.