De FranchiseAdviseur, partner voor franchisenemers

Logo De FranchiseAdviseur

De FranchiseAdviseur is onze partner voor franchise advies voor franchisenemers. Zij begeleiden al bijna 25 jaar franchisenemers en -gevers op professionele wijze. Met hun betrokken en transparante aanpak zijn zij de enige echte franchiseadviseur. De FranchiseAdviseur heeft altijd als doel een goede samenwerking te bewerkstellingen tussen franchisenemer en franchisegever. Als trotse partner van de BVFN willen zij iedere franchisenemer een gezicht én advies geven!

Franchisevereniging

Naast  het geven van advies aan franchisenemers is De FranchiseAdviseur ook nauw betrokken bij diverse franchiseverenigingen. Denk hierbij aan de franchiseformules zoals Pearle, Curves, Doppio, PIDZ, Happy Nurse, Olympia en Monkey Town.

Een franchisevereniging is een vereniging van franchisenemers van een bepaalde formule. Het bestuur van de franchisevereniging vertegenwoordigt het belang van alle aangesloten franchisenemers richting de franchisegever.

De FranchiseAdviseur begeleidt franchisenemers bij het oprichten van een franchisevereniging. Zo helpen zij de franchisenemers onder andere met de officiële documenten zoals de verenigingsstatuten en een huishoudelijk regelement. Maar ook adviseren zij u bij het samenstellen van een bestuur en het bepalen van een overlegstructuur. De FranchiseAdviseur heeft binnen deze franchiseverenigingen tevens de rol van externe voorzitter.

Franchise Advies voor franchisenemers

Als partner van de BVFN kunt u bij De FranchiseAdviseur ook terecht voor onafhankelijk advies. De FranchiseAdviseur kijkt met u mee naar het franchisecontract, de spelregels van de formule en het exploitatiemodel. Zo bent u goed voorbereid op de vaak jarenlange samenwerking met uw franchisegever.