HIT Profit, partner in energie

Logo BVFN Partner Hit Profit

De energiemarkt is volop in beweging. We willen en moeten duurzamer omgaan met energie, en uiteindelijk ook kosten reduceren. Nieuwe oplossingen verdringen traditionele toepassingen, de energiemarkt verandert snel. Het is belangrijk om daarin op het juiste moment de juiste keuzes te maken. Maar waar begint u? Waarschijnlijk mist u kennis over de markten en regelgeving, en u hebt niet de tijd en ambitie om u zich hierin te verdiepen. Hier kan BVFN partner HIT Profit u mee helpen.

 Direct besparen op energiekosten

U kunt als ondernemer direct kosten besparen door inzicht te krijgen in uw zakelijk energieverbruik. Onze energieanalisten helpen u graag om aan de slag te gaan met energiebesparende acties die niets of weinig kosten, maar die wel direct een besparing opleveren. Door gebruik te maken van de HIT Solution heeft u 24/7 inzicht in uw energieverbruik en kunt u de op maat gemaakte besparingsadviezen raadplegen.

Voldoen aan wetgeving 

Naast een directe besparing en verduurzaming word u als ondernemer ook gehouden aan de voorschriften van de Wet milieubeheer en informatieplicht. Wat zijn de regels en hoe kunt u dit realiseren? Wij begrijpen dat u alle hulp hierbij goed kunt gebruiken.

Inkoop van energie voor franchisenemers

U bent franchiseondernemer. Resultaat haalt u door het verhogen van uw opbrengsten, en het verlagen van uw kosten. Het scherp inkopen van energie, verduurzamen en voldoen aan wetgeving wordt voor u steeds belangrijker. Mogelijk ontbreekt u de tijd en kennis om dit zelf te doen.

HIT Profit helpt u in 3 overzichtelijke stappen.

  1. Zij verkleinen uw energiebehoefte
  2. Ze passen duurzame oplossingen toe die renderen
  3. De resterende energie kopen zij kostenefficiënt en slim in.

HIT Profit vertelt u als lid van onze belangenverenging graag meer over hoe u eenvoudig op uw energiekosten kunt besparen. Tijdens een vrijblijvende afspraak licht HIT Profit tevens toe wat de wetgeving inhoudt en hoe u hier als ondernemer mee om kan gaan.

Bent u nog geen lid van onze belangenvereniging voor franchisenemers? Schrijf u dan nu gratis in!